Iets voor jou?

Er kunnen momenten in je leven zijn dat je vast zit en niet goed weet hoe je daar zelf uit kunt komen.

Heb je weinig zelfvertrouwen, leg je de lat erg hoog, zit je snel in je hoofd en kun je moeilijk voelen, heb je moeite met je eigen lichaam, voel je je eenzaam, vind je het lastig om jezelf te laten horen en zien, heb je vaak conflicten, worstel je met relaties, ervaar je stress, spanning of burn-out, vind je het lastig om “nee” te zeggen, ben je zoekende in wat jij wilt in je leven, zijn er grote veranderingen in je leven gaande,

Wellicht heb je dan behoefte aan ondersteuning en is Haptotherapie iets voor jou.

In een liefdevolle en veilige omgeving, waarin je helemaal mag zijn die je bent, kun je dichter bij je voelen komen. Dit op jouw eigen tempo en op een manier die jou past.

Ieder consult start met een gesprekje waarin jouw vraag en dat wat jou bezighoudt in het hier en nu het uitgangspunt is. Daarna maken ervaringsgerichte oefeningen aan den lijve voelbaar, hoe jij met jezelf en anderen omgaat. Het geeft inzicht hoe jij in het leven staat en welke gedragspatronen jou in de weg staan. De aanraking is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Het brengt je in contact met je eigen beleving en wat dat voor jou betekent. Niet het probleem is het uitgangspunt van het traject maar jouw unieke mogelijkheden, die jij in de kiem al bij je draagt maar nog niet ten volle kunt leven.

Ik loop een stukje met je mee en begeleid je in het zoeken naar een nieuw evenwicht in jouw eigen leefwereld.